Ska du t.ex. till Ryssland på semester eller vill bara gärna lära dig det ryska språket av rent intresse? Då har du hamnat vid helt rätt inlägg. För i detta inlägg kommer jag att ge dig lärdom i hur du kan lära dig det mest basala inom det ryska språket på ljudbok (till och med helt gratis).

Ljudboken som du ska använda kan du lyssna på hos Nextory. Är du inte redan en användare av Nextory så kan du prova det gratis i 14 dagar (det är ingen bindningstid eller liknande).

Lär dig ryska – Grundkurs

Rysk språkkursMed denna ryska grundkurs på ljudbok lär du dig det mest basala inom det ryska språket. Grundkursen är tvåspråkig. D.v.s. att du hör en mening på svenska och därefter hör du den två gånger på ryska. Efter varje uttalad mening på ryska kan du själv uttala meningen i ditt eget tempo.

Kursen består av 422 meningar (ca. 3,000 ord fördelat på 42 avsnitt). Du kommer bl.a. att lära dig veckodagarna, färgerna, allmänna uttryck, grundtalen och hur du samtalar hos bokhandlaren. D.v.s. allt det basala för att du ska kunna föra dig i Ryssland.

Lär dig ryska gratis på ljudbok

Vad är Nextory?

Har du inte stött på Nextory tidigare, så är det en streamingtjänst med ljud- och e-böcker. D.v.s. att du för 169 kr. i månaden kan få tillgång till alla ljud- och e-böcker hos Nextory. D.v.s. utöver ovan nämnda ljudbokskurs så får du även tillgång till över 60,000 andra ljud- och e-böcker (det finns allt från de bästsäljande biografierna till de senaste deckarna).

Om du inte redan har ett konto hos Nextory, så kan du prova det helt gratis i 14 dagar. Det finns ingen bindningstid. Så om du kommer fram till att det inte är något för dig innan provperioden avslutats, så kan du enkelt säga upp abonnemanget.

Prova Nextory gratis i 14 dagar

Har du frågor? Ställ dem då avslutningsvis nere i kommentarsfältet, så kommer jag att besvara dem så fort som möjligt.