Grekland har under många år varit en av svenskarnas favoritdestinationer. Men det är ett fåtal som kan grekiska. Om du dock gärna vill gå mot strömmen och lära dig några grekiska glosor, så har du kommit till helt rätt inlägg.

Du kan nämligen komma igång med att lära dig grekiska helt gratis i 14 dagar, genom att upprätta en användarprofil hos Nextory. Här hittar du en språkkurs i grundläggande grekiska för nybörjare.

Lär dig grekiska – Grundkurs

Lär dig grekiska språkkursOm du gärna vill ta de första småstegen mot att bli flytande i grekiska, så är detta helt rätt språkkurs för dig. Det är grekiska för nybörjare, där alla kan vara med och du får de mest nödvändiga och grundläggande grekiska glosorna på plats.

Du kan komma igång med denna grekiska språkkurs helt gratis på Nextory. Du kan nämligen prova Nextory gratis i 14 dagar och det tar bara ca. 3 timmar att lyssna igenom språkkursen från början till slut. Kursen lär dig 422 grekiska fraser fördelat på 42 ämnen/avsnitt och du kommer att få ett ordförråd på mer än 3000 grekiska ord.

Lär dig grekiska gratis på ljudbok

Vad är Nextory?

Nextory är tjänsten där du kan lära dig grekiska helt gratis de första 14 dagarna men det är också mycket mer än så. Det är nämligen en streamingtjänst med mer än 30,000 e-böcker och ljudböcker, däribland även en lång rad språkkurser av alla möjliga språk.

Med Nextory’s app till smartphone och surfplatta kan du ta med dig din språkkurs överallt. Även på semester då du kan ladda ner språkkursen för offlinelyssning. Nextory är gratis de första 14 dagarna och är helt utan bindningstid.

Prova Nextory gratis i 14 dagar