Se film och serier på nätet

Vi rekommenderar


Här är en lista över alla streamingtjänster som erbjuder streaming av filmer, serier och TV på den danska marknaden, både de som har abonnemang betalning och de som är gratis. De är alla upp tabeller så att du kan jämföra dem och ta reda på vilken som passar dig bäst. Förutom att du kan jämföra dem, kan du hitta fullständiga guider om hur du registrerar dig, användning, avregistrera de olika streamingtjänster och mer. På vår “Film strömmande blogg” hittar du nyheter, trender, betyg för att hjälpa filmstreamingtjänster.

Online streaming av film, serier och TV

Streaming av videomaterial, bland dem filmer, serier, TV-program och direktsänd TV är den populäraste formen av streaming. Det finns ett brett utbud av strömmande tjänster som erbjuder streaming av filmer, serier och TV. På denna sida har vi hjälpt dig att göra det lättare att navigera, du kan i tabellerna på toppen av detta inlägg jämföra olika streamingtjänster och du hittar artiklar om de senaste trenderna strax ovanför eller genom att klicka här. Nedan kan du läsa lite mer om var du kan strömma filmer, serier och TV, och inte minst hur man kan få tillgång till gratis streaming.


Film Streaming

DVD och Blueray blir en utdöd fall som VHS’en det. Anledningen är att en ny era har börjat där de kan nätet används. Därför strömmande filmer blivit så populärt under de senaste åren eftersom det är mycket lättare och alltid tillgänglig. Du kan strömma filmer på alla dina enheter var du än är.

Filmer på Netflix

Netflix är en av de mest populära val när det gäller val av streamingtjänster. Med goda skäl, för de har gett ett enormt urval av filmer och serier. Deras val är filmen mycket allmänt känt gamla filmer som “The Hustler”, “Pulp Fiction” och “The Usual Suspects” och filmer som “Captain America” och “Interstellar”. Det finns nya filmer på Netflix varje dag, och om du slutligen inte kan hitta fler filmer du bryr sig om att se, då är det bra att de har också ett stort urval av serier.

Film på Viaplay

Viaplay den danska befolkningen favorit. Det är antagligen framför allt på grund av sin enorma arkiv av TV-program och verklighet TV. Det bör inte luras genom att bara Viaplay har faktiskt en riktigt bra urval av nya filmer. Där bland annat en del av den helt nya storfilmer som “Avengers: Age of Ultron”, “Femtio Shades of Grey” och “Fury”. Således, än det är på Netflix intervallet av filmer på Viaplay allmänhet nyare. Vi har kommit med vår syn på de 10 bästa film på Viaplay.

Film på C More

C More streamingtjänst har sin specialitet i filmen, och därför är de naturligtvis också ett utmärkt urval av filmer. De har den helt nya filmen redo för dig, det finns en annan “kapten Philips”, “Exodus: Gods och Kings” och en av årets största framgångar “Birdman”. Det finns massor av filmer att välja på, så om filmer är din kallelse, är C More är definitivt för dig.

Film på HBO Nordic

Bästa HBO Nordic är deras val av serie, men du kan också hitta enda film med dem. Valet av filmer på HBO Nordic är inte något att skryta om, det är ett mycket begränsat urval av äldre filmer. Det är dock värt att nämna att det är en del gamla klassiker, som är faktiskt riktigt bra. Där bland andra filmer: “Ali”, “Scarface” och “Amelie”.

Hyra film

Det finns fler platser där du kan hyra filmer på nätet. Det är uppenbart också värt att ta hänsyn till. Du bör överväga att använda strömmande tjänster som erbjuder hyrfilmer om du inte ser mer än 3-5 filmer per månad, eller om du vill se filmen har just släppts på DVD. De bästa ställena att hyra filmer du kan se nedan. Vi har också skrivit en komplett guide till där man kan hyra filmer.

  • Blockbuster
  • iTunes
  • Plejmo
  • Viaplay

Streaming av serier

Det har blivit mer populär ström, och därför också producera serien. Det är snart en ny serie av TV, så ofta som det finns en ny film på teatern. Det bär strömmande tjänster påverkas också av, och de börjar få ett större fokus på valet av serien, men de har också börjat att producera sin egen serie. Det är särskilt HBO och Netflix har tagit ledningen och har börjat producera mer och mer egen serie.

Serier på Netflix

Netflix har noterat det växande intresset för serien, och därför började de att producera sin egen serie. De har lyckats producera flera kritikerrosade serien, och ligger bakom framgångarna för “House of Cards med Kevin Spacey i huvudrollen och” Orange är den nya svart “. Senast, samarbetar de med Marvel för att producera ett antal serier, med de mindre kända Marvel superhjältar. Hittills har det varit serien: “Agent Carter, ” Jessica Jones” och “Daredevil”, som alla säkert kan rekommenderas.

Naturligtvis finns det också en trädgård av andra serier som Netflix inte ens bakom. Det verkar Kommittén är oändlig när du besöker Netflix, och du kommer förmodligen aldrig igenom allt. Deras arkiv med andra serier innehåller kända serier som: “Breaking Bad”, “Vänner”, “How I Met Your Mother” och “Dexter”. Även med fyra serier på Netflix, har du strömmande tillräckligt för nästa år.

Serier på Viaplay

På Viaplay finns en bra blandning av gamla och nya serier, och du hittar alla genre är dokumentär serie, Fantasy-serien, kriminalserie, komediserier och mer. Det är lite för alla, dock, är kommittén nästan lika stor som den är på Netflix. Vi har samlat de 13 bästa serier på Viaplay. Här bör du kunna hitta något som du vill.

Serier på C More

Som tidigare nämnts, fokuserar C More främst på film, men det betyder inte att de inte också har många bra serie. Serien finns på C More, är inte den typiska populära serien som kommer att sändas i TV hela tiden. De har en liten alternativt urval av serier. Det är fortfarande känd serier som “House” och komedi-serien “The Office”. Höra dig den typen som har sett vad som finns att se i serien, då C More vara ett bra ställe att gå och prova lyckan.

Serier på HBO Nordic

HBO är känd för att göra några av de bästa serien, och gång på gång de lyckas göra några utmärkta världar och ta några fantastiska aktörer. De är bakom framgången av serien “True Detective”, “Sex and the City” och “Game of Thrones”, alla med mycket välkända skådespelare i huvudrollerna. Utöver serien de producerar är noggrant utvalda serier från andra produktionsbolags som är minst lika hög som sin egen serie.

Hyra serier

Vill du sällan visar det kan löna sig att hyra serien istället. På så sätt kan du hyra en sektion i taget, och därmed undvika att betala ett månatligt belopp. Du kan hyra flera ställen serien på nätet, nedan har vi listat alla ställen är det möjligt att hyra serien på nätet.

  • Blockbuster
  • iTunes
  • Plejmo
  • Viaplay

Streaming av direkt TV

Streeters Ming av live-TV blir större och större som vi i allt högre grad välja bort de dyra tv-paket och köpa prenumerationer på streamingtjänster. Det är inte alla strömmande tjänster som erbjuder streaming av live-TV, eftersom det oftast är betydligt mer krävande, men det finns några som gör det.

Viaplay direkt TV

På Viaplay kan du titta på direktsänd sport. Varje månad skickas flera 100 matcher direkt på Viaplay Sporter du alla har förmågan att strömma live med en Viaplay Sports prenumeration. Du kan titta på direktsänd sport från alla stora idrottstävlingar i världen, omfattar bland annat: Premier League, NFL, NHL och Formel 1. Det finns också direktsänd sport från många andra ligor.

C More direkt TV

Canal + Play började verkligen som en streamingtjänst, de började erbjuda TV-kanaler med filmer och serier som kör 24/7. Alla deras kanaler Först Hits, Action, Emotion, Serie och SF-kanal en del av det allmänna paket för 99 kr. Nu har de också lagt till en golfkanalen, som visas turnering golf eller golf program non-stop. Kanalen kan du också titta på live från, med Canal + Play Golf abonnemang.


Gratis streamingtjänster

30 dagars gratis streaming

Kom ihåg att du kan alltid prova premiumstreamingtjänster gratis i 30 dagar om du inte redan har utnyttjat erbjudandet en gång tidigare. Både Viaplay, Netflix och HBO Nordic erbjuder en gratis provperiod på 30 dagar på sina abonnemang.